Õpilased uurivad kodukoha veekogusid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üldhariduskoolide vanemate klasside õpilased saavad kaasa teha keskkonnaameti uurimuslikus ettevõtmises “Minu kodukoha veekogu bioloogilised, kultuurilised ja majanduslikud väärtused”, mis algab veebruaris ja lõpeb konverentsiga tuleva aasta aprillis.

Keskkonnainvesteeringute keskuse rahastatava ettevõtmise eesmärk on keskkonnaameti keskkonnahariduse spetsialisti Reet Kristiani selgituse järgi uurida koolilähedase veekogu seisundit ja tähtsust inimasustuse kujunemisel.

Igast maakonnast võtab projektist osa kolm kooli, kokku seega 45, mis selguvad keskkonnaametile saadetud motivatsioonikirja alusel. Osalejad selguvad veebruari keskpaigaks, seejärel toimuvad õppeseminarid, millel jagatakse ettevõtmiseks vajalikud töövahendid ja õppematerjalid, mis jäävadki koolile.

Kodukoha veekogu uurimiseks ja väärtuste selgitamiseks mõeldud projekti tuumiku moodustavad kooliti kaks õpetajat (loodus- ja humanitaarained) ja kolm 8.-12. klassi õpilast, kes võivad kaasata kas vastava vanuseastme õpilasi või muid huvilisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles