Galerii: Linnameeskond sai Sillamäelt valusa kaotuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel andis Pärnu linnameeskond täna kodus võitlusliku lahingu Sillamäe Kalevile, kuid pärnakad luhtasid mitu head võimalust ja kaotasid lõpuks 0:2.

Raeküla staadionil peetud kohtumise esimest poolaega kontrollis pigem Sillamäe meeskond ja pärnakad üritasid nõelata vasturünnakutega. Mõnda aega ei sündinud kummagi värava all midagi, kui 23. minutil pääses löögile üks Sillamäe mängijatest ja tabas linnameeskonna väravavahi Hendrik Vainu kaitstava värava posti.

Külalised said oma tahtmise 38. minutil, kui pall jõudis värava ette Vitalijs Zilsile, kes lähilöögiga palli võrku lükkas.

Kodumeeskonnal oli juba neli minutit hiljem suurepärane võimalus seis viigistada. Karistusala joonel jõudis pall Henri Hansonini, Sillamäe väravavaht Mihhail Starodubtsev tegi instinktiivse hüppe, kuid pärnakas lõi palli tühjast väravast mööda.

Teist poolaega alustasid aktiivsemalt pärnakad, kuid tasapisi hakkas taas Sillamäe rohkem suruma. 56. minutil pääses Zils Vainuga üks-ühele aga lõi palli üle Pärnu meeskonna värava.

68. minutil oli pärnakail järjekordne imeline võimalus, kui Starodubtsev eksis väljalöögil, andes palli pärnakale Tõnis Vihmojale, kes aga ei suutnud samuti palli tühja väravasse toimetada. Minut hiljem oli Vihmoja taas aktsioonis, kuid sedapuhku Sillamäe väravavaht tõrjus löögi.

Kohe järgenud nurgalöögi järel pääses värava eest löögile Karl Palatu, kuid taas jäi Starodubtsev pallile ette.

84. minutil teenis Sillamäe mängija Aleksandrs Solovjovs teise kollase kaardi ja külalised jäid vähemusse.

Viimastel minutitel üritasid pärnakad väravat iga hinna eest ja pärast vahetusi oli suvepealinna meeskonnal väljakul koguni neli ründajat. Sellele vaatamata sai hoops Zils 89. minutil söödu värava ette ja tõstis palli üle Vainu seisuks 2:0.

Et täna kaotas Rakvere Tarvas Tartu Tammekale 0:1, jätkab Pärnu meeskond turniiritabelis Tarva ees üheksandal kohal. Pärnakate tänane vastane Sillamäe Kalev on seitsmes.

10. juulil võõrustab linnameeskond tabeliliidrit Tallinna FC Levadiat.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles