Politsei tuvastas Pärnu jõest välja toodud ilma peata surnukeha isiku (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Häirekeskus sai pühapäeval kell 15.22 teate, et Pärnu jões on inimese surnukeha. 

Lääne päästekeskuse valvepressiesindaja teadmist mööda helistas häirekeskusesse teinegi inimene, kes oli leidnud oma paadi alt sõukruvi küljest inimese pea.

Et jõest leitud naise surnukehal pole pead, on sündmuskohal viibinud meeskonnavanema hinnangul alust arvata, et need kaks juhtumit on omavahel seotud, vahendas valvepressiesindaja.

​Umbes kell 15.30 piiras politsei Kesklinna silla poolt ligipääsu Suur-Jõekalda tänavale, et surnukeha veest välja tuua.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment teatas esmaspäeva hommikul, et lähedaste abiga tuvastati, et tegemist oli 25-aastase naisega, keda politsei seostas 2. juunil Pärnus sillalt vette hüppamisega. Surnukeha on saadetud ekspertiisi, kus selgitatakse välja tema surma täpsem põhjus.

«Hetkel teadaolevalt oli surnukeha keset jõge ja selle leidmisele eelnes kokkupõrge veealusega, mille tagajärjel sai surnukeha kahjustusi,» lisas pressiesindaja.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles