Linnameeskond jõudis karikavõistlustel järgmisse ringi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnameeskond maitses üle pika aja võidurõõmu.
Pärnu linnameeskond maitses üle pika aja võidurõõmu. Foto: Gertrud Alatare/

Pärnu linnameeskond kohtus täna Eesti jalgpallikarikavõistluste 1/64 finaalis Tartu Annelinna kunstmurustaadionil kohaliku Tammeka U21 meeskonnaga ja sai 4:1 võidu.

Pärnakad läksid kohtumist juhtima 26. minutil, kui täpne oli Tõnis Vihmoja. Teise poolaja 61. minutil tõi Kristjan Lenk tabloole numbrid 2:0.

Kohtumise lõpp läks aga tuliseks. 

72. minutil õnnestus Martin-Gert Pärlil tartlaste eest üks värav tagasi lüüa. Vahetult enne normaalaja lõppu, 89. minutil, kasvatas Rauno Tutk pärnakate edumaa taas kahevärvaliseks, tuues tabloole seisu 3:1. 

Kohtuniku antud üleminutitel takistas linnameeskonna mängijaid karistusalas määrustevastaselt Jakob Päll, kes teenis teise kollase kaardi ja eemaldati mängust. 

Järgnenud penalti realiseeris Raido Leokin, vormistades nii lõppseisu. 

Järgmises ringis ootab suvepealinlasi ees väga tõsine katsumus, kui loosi tahtel tuleb kokku minna meistriliiga liidri Tallinna FC Levadiaga. 

Pärnakate järgmine mäng on aga laupäeval, kui meistriliigas kohtutakse põhimõttelises mängus Rakveres sealse Tarvaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles