Reinar Hallik lõi uueks hooajaks pärnakatega käed

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reinar Hallik liitub Pärnu meeskonnaga.
Reinar Hallik liitub Pärnu meeskonnaga. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Korvpallikoondislane Reinar Hallik jätkab karjääri KK Pärnu ridades, teatas täna suvepealinna klubi.

Lõppenud hooajal mängis 32aastane 208 sentimeetrit pikk Hallik Ungaris Szomathley Falcos ja TÜ/Rockis.

"Üks oluline lüli sai meeskonnas paika. Reinar on suurte kogemustega hasartne võitleja, osav nii korvi all kui ka keskpositsioonil. Valusa käega mees kolmepunktijoonel ja kaugemal. Koos kapten Silver Leppikuga on peatreeneril nüüd teinegi käepikendus väljakul, kelle järgi noorematel joonduda," ütles KK Pärnu juhatuse esimees Mait Käbin.

Halliku sõnutsi on tema Pärnusse tuleku üks põhjus peatreener Heiko Rannula. "Oleme väga kaua sõbrad olnud ja tunnen teda hästi. Austan trennides teda kui pealikku ja mängija-treeneri suhtes meil küsimusi ei ole," kommenteeris ta.

Millal Hallik meeskonnaga liitub, on veel lahtine. "Teen praegu ise trenni ja siis liitun koondisega, play-off-mängudeks ikka jõuan," pole ta oma huumorisoont kaotanud.

Eelmisel hooajal Ungarist naasnud koondislane liitus TÜ/Rocki meeskonnaga vahetult enne play-off-mänge. Falco Trend-Opitka KC värve esindas Hallik 23 mängus, neist 17 Ungari meistriliigas ja kuus FIBA Europe Cupil. Ungari liigas kogus ta keskmiselt 19,5 minutiga 10,1 punkti ja 2,2 lauapalli. Rocki meeskonnas sai ta keskmiselt mängida 15 minutit ja tabas 8,9 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles