Rohelised seadsid Pärnumaal esinumbriks julgeolekumehe

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik-Niiles Kross.
Eerik-Niiles Kross. Foto: Peeter Langovits.

Erakond Eestimaa Rohelised esitas täna vabariigi valimiskomisjonile riigikogusse kandideerijate nimekirja, mille eesotsas on Pärnumaal julgeolekuspetsialist Eerik-Niiles Kross, kes partei üleriigilises nimekirjas on teisel koha.

Roheliste Pärnumaal kandideerijate nimekirja teine number on merendusteadlane Tarmo Kõuts ja kolmas bioloog ja poliitik Mart Jüssi. Roheliste üleriigilises nimekirjas on Kõuts 23. ja Jüssi 123. kohal.

Pärnumaal kandideerivad roheliste nimekirjas veel Jüri Lember, Anneli Ärmpalu-Idvand, Eino-Jüri Laarmann, Aino Värbu, Veiko Potisepp, Juhan Haravee ja Tiit Hunt.

Roheliste kärajatel otsustati, et kandidaatide reastamine üleriiklikus nimekirjas on nn tõmbluku meetodil ehk koosneb vaheldumisi erakonnaliikmetest ja vabadest kodanikest kandidaatidest ning alustatakse erakonnaliikmest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles