Pärnakad pakkusid majandusõppe mõtteid

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitaja Tõnis Kusmin esitas Swedbanki finants- ja majandushariduse õppevahendite konkursile praktiliste ülesannete kogumiku.
Koolitaja Tõnis Kusmin esitas Swedbanki finants- ja majandushariduse õppevahendite konkursile praktiliste ülesannete kogumiku. Foto: Erakogu

Swedbanki eraisikute rahaasjade teabekeskuse korraldatud finants- ja majandushariduse õppevahendite võistlusest “Rikas elu” võttis osa kolm Pärnuga seotud inimest.

Esimese sedalaadi võistluse eesmärk oli anda põhikooli ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse ning matemaatikaõpetajatele ideid, kuidas siduda rahandus- ja majandusteemad põhikooliastme õppekavaga, muutmaks majanduse algtõdede omandamine noortele lihtsaks, huvitavaks ja praktiliseks.

Konkursi võitis Kiili gümnaasiumi ühiskonnaõpetuse õpetaja Riina Raja, kellele tõi edu elulistel näidetel põhinev pere-eelarve planeerimise õpe.

Pärnut esindasid võistlusel Gabriele moe- ja tantsukooli õpetaja ning virtuaaldisainer Marten Palu, Hansagümnaasiumi õpilane Taimar Müller ja koolitaja, Pärnu kolledþi ettevõtluse ja projektijuhtimise eriala tudeng Tõnis Kusmin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles