Enn Kübar: Duatlonisari kestab sügiseni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Kübar.
Enn Kübar. Foto: PP

Raudmehe klubi president Enn Kübar, võistlussarja “Duatlon läbi aasta” 11. hooaja avalöök tuleb pühapäeval Jõulumäel. Mitmest etapist sari sel aastal koosneb?

Kokku on seitse etappi. Hooaeg algab Jõulumäe talveduatloniga, veebruaris tuleb veel üks talvine võistlus ja aprillis teeme Reius rulluisuduatloni.

Mais on Jõulumäel neljas etapp koos Balti karikasarja osavõistlusega ja augustis tuleb Reius ujumisduatlon. Oktoobri esimesel laupäeval tulevad Balti sarjas võistlevad duatleedid Jõulumäele ja hooaja lõpetame nädal hiljem Ain Käärti mälestusvõistlustega Tootsis.

Kui esinduslikku seltskonda ootate Balti karikavõistlustele?

Balti sarjas võistlevad uuel hooajal Eesti, Läti, Leedu, Valgevene, Ukraina, Venemaa, Soome ja Taani sportlased. Kokku on sarjas viis duatloni ja kolm triatloni. Kaks etappi tuleb Eestis, Lätis ja Leedus ning ühe võistluse teevad venelased ja valgevenelased.

Kes Raudmehe klubi liikmetest saavutas mullu kõige säravamaid võite?

Kerti Kesküla teenis triatloni Eesti meistrivõistlustel neidude hõbeda ja tuli karikasarjas teiseks.

Duatloni meistrivõistlustel sai oma vanuseklassi kulla Sirje Kõresaar, hõbeda võitsid Kerti ja Jaan Kesküla ning pronksile tulid Jüri Mets ja Madis Veeäär.

Duatloni karikasarjas jõudsid pjedestaalile Kõresaar, Mets, Veeäär ja Kerti Kesküla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles