Meediapäeva sisustasid teleajakirjanik ja arvutiäss

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Korobeinik (vasakul), Jürgen Fogel ja Andri Kiige.
Andrei Korobeinik (vasakul), Jürgen Fogel ja Andri Kiige. Foto: Mait Kask

Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi korraldatud meedipäeval said kõik õpilased osaleda loengus, mille eestvedajad olid teleajakirjanik Jürgen Fogel, koolituse “Meedipäev” projektijuht Andri Kiige ja internetiportaali rate.ee looja Andrei Korobeinik.
 

Loengule järgnes tõsine diskussioon teemal “Interneti turvalisus”. Arutelu käigus tekkinud küsimustele pakkus vastuseid end veebimaailmas koduselt tundev Pärnust pärit programmeerija ja ärimees Andrei Korobeinik.

Kui palju tänapäeva noor kasutab internetti? Mida nad internetis teevad, milliseid keskkondi kasutavad? Kas internet on privaatne? Need on vaid mõningad küsimused, mis üritusel vastuse said.

“Üritus tõi kooli elevust, ei puudunud ka spetsiifilisemad arutelud “arvutiässade” vahel,” ütles Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi projekti- ja noorsoojuht Mait Kask.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles