Darude: minu jaoks ei ole vahet, kas publikuks on 10 või 10 000 inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Postimees tegi täna enne Weekend festivali algust juttu põhjanaabrite DJ Darudega.

Kuidas tunne on? Sa tundud väga lõõgastunud...

Jah, ma ei olegi kunagi enne esinemist tujukas. Ma olen täna aga väga väsinud. Ma ei saanud palju magada öösel, aga tegin just väikse uinaku ning nüüd tunnen ennast juba palju paremini.

Täna on üsna vihmane ilm. Kas see mõjutab ka kuidagi esinemist?

Ma hoian pöialt, et publik ikkagi tuleb varem kohale, aga minu jaoks ei ole vahet, kas publikuks on 10 või 10 000 inimest - ma naudin igal juhul oma esinemist. Isegi kui mitte kedagi ei tuleks, ma oleks nii...

Võib juhtuda, et vahel ei tule palju publikut, aga esineja peab sellega hakkama saama. Ükskord ma mängisin kohas, mis oli mõeldud 12 tuhandelisele publikule, kuid ainult 150 tuli kohale.

Ma tean, et see polnud minu süü, aga miskit läks valesti. Aga neile, kes tulid, neile esinesin ikkagi samamoodi nagu 12-tuhandele. 

Täna sa esinesid Pärnus ja laupäeval oled Helsingis. Kui sa täna peaksid valima Pärnu või Helsingi vahel, siis kumma valiksid?

Helsingi muidugi, aga mul on hea meel siin olla.

Suusatamine või lumelauaga sõitmine?

Suusatamine. Ei, tegelikult ikkagi lumelauaga sõitmine. 

Eesti õlu või Soome õlu?

Olen patrioot - Soome õlu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles