Galerii: rannajalgpallurid on kinni Eesti meistritiitlis

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rannajalgpalli suvepealinna esindusmeeskond FC ValiceCar võitis laupäevasel etapil Pärnu rannaareenil kõik kolm mängu ja on nüüd kinni Eesti meistritiitlis, sest konkurendid kaotasid punkte.

ValiceCar juhatas päeva sisse 6:1 võiduga FC Narva Unitedi üle. Seejärel alistasid pärnakad BSC Cosmose / Alpha Innotevi 9:1 ja lõpuks teise Pärnu meeskonna FC Üksjalgvärava / Vitamin Welli 6:3.

Kui hooaja lõpuni jääb viis vooru, on ValiceCar kindel liiga liider 36 punktiga. Mullune meister BSC Peugeot jääb seitsme punkti kaugusele.

Pärnakaile tuli appi seesama Narva meeskond, kes mullustele meistritele tegi tuule alla 3:1.

See tähendab, et kui ValiceCar võidab eeloleval laupäevalgi kõik mängud, on nad enne 20. augusti viimast etappi konkurentidele püüdmatus kauguses ja kroonitakse esimest korda Eesti meistriks.

Enne laupäeval toimuvat järgmist meistrivõistluste etappi ootab aga pärnakaid maiuspala, sest reedel mängib Eesti rannajalgpallikoondis rannaareenil Bahama koondisega.

Kõik kaasa elama!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles