“Meediamulli” esimese kohtumise võitis Koidula kool

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Koidula gümnaasium.
Pärnu Koidula gümnaasium. Foto: Urmas Luik

Taas maakondlikku võistlussarja alustanud gümnaasiumiõpilaste mälumängu “Meediamull 2011” Pärnu piirkonnavooru esimene mäng lõppes Koidula gümnaasiumi napi võiduga humanitaargümnaasiumi ja Ülejõe gümnaasiumi ees.

Koidula kooli emakeeleõpetaja Ille Rohtlaane sõnade järgi näidati teadmisi ja oskusi uudiste tundmises ja meediaajaloos, koduseks ülesandeks oli pressifoto koolisündmusest, mis oli vaja allkirjastada. “Žürii hinnangul olid need väga hästi valitud hetked, vajakajäämisi oli vaid tehnilise poole pealt,” lisas ta.

Ettevalmistatud reklaamklipid oma kooli kohta paistsid Rohtlaane ütlust mööda kõik silma vaimukuse ja teravmeelsete lahendustega. Enim sai punkte Koidula kooli videoklipp, mis matkis tuntud valimisreklaami.

“Meediamulli” eesmärk on arendada meediahuvi, pakkuda meediateadmiste ja -oskuste proovilepanekut.

Pärnumaa eelvooru korraldavad Koidula gümnaasium, ajaleht Pärnu Postimees ja Eesti Raadio Pärnu stuudio ning võistlust võõrustab Koidula kool. Mängijaid hindasid Silvia Sool ja Grete Naaber.

“Meediamulli” järgmised voorud saavad teoks veebruaris ja märtsis. Maakondlik finaal toimub Viljandis 15. aprillil ja selle korraldavad ajaleht Järva Teataja, KUMA raadio, Paide gümnaasium ja Paide kultuurikeskus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles