Linnameeskond langes karikasarjast kõva lahinguga

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnameeskond kaotas teisipäeval kodusel Rannastaadionil Eesti jalgpalli karikavõistluste 1/32-finaalis Tallinna FC Levadiale ja pudenes konkurentsist.

Mäng kujunes üsna väravarohkeks. Levadia läks Rimo Hundi 28. ja Kevin Kauberi 31. minuti väravast 2:0 juhtima. Kuid juba 33. minutil lõi Kristen Saarts ühe tagasi ja vähendas pärnakate kaotusseisu 1:2ni.

Kahjuks skooris seitse minutit hiljem taas Levadia, kui sihile jõudis Evgenii Kobzar. Külaliste 3:1 eduseisus avapoolaeg lõppeski.

Ent pärnakad ei andnud veel alla. 83. minutil vähendas Toomas Pent penaltist kaotuse 2:3ni. Kuid kaks minutit hiljem jõudis sihile Hunt, kes vormistas lõpptulemuseks 4:2.

Pärnu meeskondadest jätkab karikavõistlusi 32 tugevama hulgas vaid kolmanda liiga meeskond JK Poseidon, kes 1/32-finaalis 2:0 üle FC Kosest. Poseidon saab oma järgmise ringi vastase teada neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles