Rannas näeb Eesti parimaid lohesurfareid

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lohesurfarid. Foto on illustreeriv.
Lohesurfarid. Foto on illustreeriv. Foto: Pärnu surfikeskus

Reedel ja laupäeval toimub Pärnu rannas lohesurfi TT-R-klassi rajasõidu Eesti meistrivõistluste viimane etapp, millest saab jälgida otseülekannetki.

Ürituse korraldaja Erkki Soosaar Pärnu surfikeskusest rääkis, et Pärnusse on oodata ligikaudu 30 Eesti parimat lohesurfarit. Pärnakatest püüavad kõrgeid kohti Soosaar ise ja Villem Kull.

"Mullu olin esikolmiku piiril, aga vigastasin kolmandas sõidus poomi ja neljandas sõidus tuli see lahti," meenutas Soosaar. "Siis kukkusin muidugi kohe konkurentsist välja."

Reedel algab võistlus kell 14 ja laupäeval kell 10.30. Päevas toimub kuni kuus sõitu.

"Ilmateade lubab reedeks leebemat ilma, laupäevaks aga kõva tuult ja vihma," teadis Soosaar. "Seega on üsna erinevad olud. Loomulikult kehtib reegel, et teatud tuulekiirusega ei tohi enam võistelda. Näis, kui palju laupäeval sõita saame."

Soosaar kutsus huvilisi võistlust jälgima Pärnu surfiklubi terrassile, sest start ja finiš on ranna ääres ja hästi jälgitavad. Kes kohale tulla ei saa, võib jälgida võistlust live-kaamerast veebilehelt https://parnu.surf.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles