Ettevaatust, 5671 7452!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Häbi mulle, 70ndates mutile, kergeusklikkuse ja saamatuse eest! Olgu see lugu minusugustele hoiatuseks. Puud said otsa. Valisin lehekuulutusest telefoninumbri 5671 7452. Vastas naishääl, mis kinnitas, et ruumimeeter kuivi pinde, nii kaske kui leppa, maksab 500 krooni. Tellisin kolm ruumi.

Laupäeval kella 18 paiku teatas meeshääl, et puud on 15 minutit pärast kohal. Vaidlesin vastu, et on juba pime ja õhtu, aga minu juttu kuulda ei võetud.

Tuldigi ja sain kuulda, kui halb klient ma olen: tellisin kolm ruumi, kuigi koorem on kuus ruumi, tänav puhastamata ja kiilasjääs, et raha tuleks juurde küsida, ning roppu sõimu sinna kõrvale.

Puud kallati maha poolele teele, raha nõuti kätte. Selgus, et puud olid täiesti toored, kuigi väideti vastupidist. Kviitungit ei antud.

Pojaga saime rasked ja toored halud kuidagi 30 meetri kaugusele kuuri veetud. Ülemõõtmisel selgus, et kolmandik ruumi oli vähemgi. Ahjus need puud ei põle, vaid susisevad ja ajavad vett välja. Peenestan neid ja kuivatan pliidil, toore lepa ving paneb pea ringi käima ja valutama. Isegi kassid on uimased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles