Kilingi-Nõmmes sportisid mitmevõistlejad

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmmes toimus mitmevõistlus.
Kilingi-Nõmmes toimus mitmevõistlus. Foto: SK Saarde

Kilingi-Nõmmes 14. korda toimunud mitmevõistlus "Saarde atleet"  tõi eelmisel nädalavahetusel kahel päeval võistlema üle 300 mitmevõistleja, kes püstitasid mitu rekordit.

Kilingi-Nõmme spordihalli juhataja Toivo Tallo teatel toimus möödunud reedel mitmevõistlus lastele ja sportima tulid lapsed Kilingi-Nõmme gümnaasiumist ja lasteaiast, Tali koolist, Mõisakülast ja Pärnu SK Altiusest. Päev hiljem võistlesid täiskasvanud ja kokku jagati välja 20 medalikomplekti.

Võistlussarja rekordi poiste B-vanuseklassis püstitas Kristo Kõplas 3642 punktiga. Senine rekord 3566 punkti kuulus 2013. aastast Vahur Mäele. Andre Ankru kordas meestest eelmise aasta võitu, aga enda parimale punktisummale (4705) jäi ta sellel aastal alla: 4590 punkti. Kaheksavõistluse absoluutne meeste rekord 4809 punkti on 2014. aastast Jarmo Harjaka nimel.

2008. aastal 6. mitmevõistlusel Annely Lihtsa püstitatud naiste rekordi (2387 p) purustas Luise Maria Tallo (2631 p). Samuti paranes nüüd naisveteranide rekord. Senine tipptulemus (1621) pärines 2007. aastast ja kuulus Juta Lemmikule (SK Tahk). Evely Olde (SK Saarde) kogus seekord 1824 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles