Võrkpalliklubi püstitab randa tribüüni ja kioski

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnavalitsus lubas Pärnu võrkpalliklubil suvel Pärnu rannas tribüüniga rannavõrkpalliväljaku rajada, väljaku kõrvale püstitatakse kiosk, kust renditakse võrkpallitarvikuid ja müüakse pakendatud toidukaupa.

Võrkpalliklubi võib rannahoone ja mudaravila vahel olevat, rannakohvikust mere poole jäävat 700ruutmeetrist ala tasuta kasutada 2011., 2012. ja 2013. aasta suvel 1. juunist 31. augustini.

“Võrkpalliväljaku juurde paigaldatakse tribüün ja 12 ruutmeetri suurune teisaldatav kiosk, kus saab inventari hoida ja rentida ning toidukaupa müüa,” tutvustas abilinnapea Romek Kosenkranius.

Linnapea Toomas Kivimägi täpsustas, et kui rannas näiteks Eesti meistrivõistlusi peetakse, mängitakse võrkpalli ka rannahoone ees ja muudel väljakutel, kuid nüüd tekib rannavõrkpalluritel kindel mänguplats. Palliplatsi ala pole kavas rannas käijatele sulgeda, piletiga üritusi sinna ei plaanita.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles