Pärnu VK saadab suurima fänni EMile

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kellest saab Pärnu võrkpalliklubi superfänn?
Kellest saab Pärnu võrkpalliklubi superfänn? Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu võrkpalliklubi otsib konkursil superfänni, kes läkitatakse sügisel võrkpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile Eesti koondisele kaasa elama.

Võrkpalliklubi tegevjuhi Reio Tilga teatel võivad konkursil osaleda kõik tulihingelised võrkpallisõbrad.

“Konkursil osalemiseks peaks tulihingeline fänn mõtlema välja väljendusviisi, kuidas spordisaalis võrkpallureid kõige atraktiivsemalt ergutada,” seletas Tilk. “See võib olla laul, luuletus, fännimaaling või midagi veelgi põnevamat. See väljendusviis tuleks jäädvustada fotole või videole ja edastada Pärnu võrkpalliklubile e-posti aadressil parnuvk@gmail.com.”

Konkurss kestab 23. veebruarini ja parimad fännid avaldatakse Pärnu VK Facebooki lehel. Pärnu VK superfänn kuulutatakse välja 27. veebruaril Pärnu spordihallis.

“Superfänni peaauhinnaks on tasuta fännireis sügisel Tšehhimaale võrkpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile, kus on võimalik kaasa elada Eesti koondisele,” lubas Tilk. “Tiitliga kaasneb tasuta sissepääs kõigile Pärnu VK kodumängudele sel ja järgmisel hooajal.”

Superfänni valimist aitab läbi viia ajaleht Pärnu Postimeeski. Kui konkursi võitval superfännil on ette näidata kehtiv Pärnu Postimehe tellimus, saab ta võtta ajalehe kulul ühe sõbra Tšehhi fännireisile kaasa.

Konkursi vältel loositakse välja ergutusauhindu teisteltki sponsoritelt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles