Pärnumaa noori paelus füüsika

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Füüsika käsitleb palju muu kõrval liikumist. Pildil igiliikuri detail.
Füüsika käsitleb palju muu kõrval liikumist. Pildil igiliikuri detail. Foto: OVE MAIDLA/PM/EMF

Pärnumaa koolide 8.-12. klasside priimused mõõtsid oma teadmisi füüsikaolümpiaadi piirkonnavoorus.

8. klassi arvestuses osutus parimaks füüsikatundjaks Siim Oselein Vändra gümnaasiumist, juhendajaks Tiina Tõnismann. Teist kuni neljandat kohta jäid jagama Raimu Pruuli õpilased Marten Kose ja Siim Sisask Häädemeeste keskkoolist ning Mihkel Vallap Paikuse põhikoolist, teda õpetab Aare Külaots.

9. klassi noortest kogus enim punkte Elina Ild ja kolmanda tulemuse sai Raul Ilbi Paikuse põhikoolist. Paremuselt teise tulemuse tegi Kevin Guljajev Vändra gümnaasiumist, õpetajaks Zoja Juuremaa.

10. klassi arvestuses läks esikoht Taavi Kuntole ja kolmas koht Siim Vahkelile Audru keskkoolist, mõlema õpetaja on Tiiu Rätsep. Teiseks tuli Rando Tõnisson Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, õpetajaks Paul Zubtšenko.

11. klassis on parim füüsikatundja Britt Vaino Vändra gümnaasiumist. Järgnesid Gerly Pikkor ja Ott Eerik Pärtel Kilingi-Nõmme gümnaasiumist.

12. klassis anti välja vaid esimene ja teine koht, mille teenisid Vändra gümnaasiumi abituriendid Adam Erki Enok ja Jalmar Toots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles