Pärnu ehitusmehest sai Viljandis sotsiaalmeedia sensatsioon

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast Viljandi gümnaasiumi rebaste ristimise peo ajal Ugala katusel tantsimist pole muheda ehitaja Alexei Fedorovi liikumislust vähenenud ja eile näitas ta Sakala fotograafile müüri peal ette paar kiiremat sammu.
Pärast Viljandi gümnaasiumi rebaste ristimise peo ajal Ugala katusel tantsimist pole muheda ehitaja Alexei Fedorovi liikumislust vähenenud ja eile näitas ta Sakala fotograafile müüri peal ette paar kiiremat sammu. Foto: Marko Saarm

«Muidugi olen ma rõõmus, täiesti uskumatu,» lausus Alexei Fedorov, muie näol, Ugala ees ja kiikas maja katuse poole, kus oli sündinud Viljandi viimane sotsiaalmeedia sensatsioon.

Jutt käib Sakala kodulehele möödunud nädalal üleslaetud videost, mille tegi Viljandi gümnaasiumi õpetaja esimese aasta õpilaste ehk rebaste ristimise hommikuvõimlemisest. Tolles 30-sekundilises klipis oli taamal Ugala katusel näha ehitaja Fedorov, kes udusel ja külmavõitu hommikul sealsamas tantsuga liitus. Praeguseks on tantsuvideot Facebookis jagatud juba üle 15 000 korra.

Alexei Fedoroviga sai Sakala esmalt kontakti tema paarimehe Valeri Reboneni kaudu. Mõlemad töötavad Pärnu osaühingus Katuseabi ja teevad Ugala hoone fassaaditöid. Et tantsiv ehitaja kõneles vaid vene keeles, lubas paarimees igaks juhuks tõlgina appi tulla. Eile lõunapausi ajal saigi meestega juttu tehtud ja naljatletud, et sellise hulga vaatamiste ja jagamistega võib ehk rääkida isegi uuest Dima Bilanist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles