Linnameeskond kaotas kodus kindlalt tiitlikaitsjale

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnameeskond võitles aga kaotas. Pildil nr 15 Henri Hanson lõi Pärnu meeskonna ainsa värava.
Linnameeskond võitles aga kaotas. Pildil nr 15 Henri Hanson lõi Pärnu meeskonna ainsa värava. Foto: Gertrud Alatare/

Jalgpalli Eesti meistrivõistlustel andis Pärnu linnameeskond laupäeval Rannastaadionil mullusele meistrile Tallinna FC Florale küll südika lahingu, ent kaotas siiski suureskoorilise mängu 1:6.

Pärnakaile tegi rohkelt pahandust Pärnust pärit Flora ründaja Rauno Alliku, kes tegi kodulinna meeskonna vastu kübaratriki. Alliku skooris kohtumise 17., 46. ja 64. minutil tuues selleks ajaks tabloole seisu 4:0. Pärnakat assisteeris Rauno Sappinen, kes oli täpne 33. ja 66. minutil.

Kohtumise lõpus lõi auvärava ka kodumeeskond. 88. minutil sai läbijooksuks hea söödu Henri Hanson, kelle kiirus ületas Flora kaitsjaid ja väravavahti. Hansoni värava järel oli seis 1:5.

Viimane sõna jäi külalistele, kui Herol Riiberg vormistas kohtuniku antud üleminutil lõppskoori.

Neli vooru enne lõppu on meistrivõistluste tabeliseis tipus intrigeeriv ja Eesti meistriks võivad peale hetkel neljandal kohal oleva Flora tulla veel ka Nõmme Kalju, Tallinna FC Levadia ja FC Infonet. Viimased kaks kohtuvad laupäeval omavahel.

Pärnu meeskond on kümne meeskonna seas 16 punktiga eelviimane ja sisuliselt kindlustanud koha meistriliiga üleminekumängudel, sest ühe kohtumise vähem pidanud tabeli viimane Rakvere JK Tarvas on pärnakatest 14 punkti kaugusel.

Meistriliigas tuleb koondisemängude järel kahenädalane paus ja Pärnu linnameeskonna järgmine mäng on 14. oktoobril Rakveres JK Tarvaga.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles