Kilingi-Nõmme kool toitis vaimu ja keha

, õppejuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervislik kommituba Kilingi-Nõmme gümnaasiumis.
Tervislik kommituba Kilingi-Nõmme gümnaasiumis. Foto: Erakogu

Tervisenõukogu eestvedamisel toimus Kilingi-Nõmme gümnaasiumis traditsiooniline tervisenädal, mis seekord kandis pealkirja “Anna süüa kehale, anna toitu vaimule”.

Tervisenädal väärtustas tervislikku toitumist ja sportlikku tegevust. Avapäeval pakuti vahetundide ajal krõbistamiseks värsket juurvilja.

Vaimu toitis vastuste otsimine viktoriiniküsimustele. Eriti põhjalikud vastused andsid Karl Martin Krapp 1.b klassist, Marie Mägi (3. kl), Andreas Vahter (4.a), Kai-Triin Lensment (8.b) ja Kadi Laas (10.r).

“Vastanute hulgast loositi peale nende kuus õnnelikku, kes said osaleda Merike Bakhoffi kommitoas ja seal ise tervislikke maiustusi valmistada,” rääkis Karon.

Kui gümnaasiuminoortele esinesid Andraš Tšitškan Pärnu ühisgümnaasiumist ja Enn Mäeorg Pärnu Ülejõe gümnaasiumist põhjaliku ettekandega ohtlikest e-ainetest, siis õpetajad maitsesid omatehtud terviseampse ja vahetasid retsepte.

Sportlikkust lisasid nädalale klasside lemmikmuusikaga täidetud vahetunnid, mil hoogsad rütmid kaasa liikuma kutsusid. Toimusid sissekergejõustikuvõistlused spordihoones, nädalavahetus koos perega või sõpradega suuskadel-uiskudel.

Auhinnafondi laekus iga klassi poolt tervislikke omatehtud hoidiseid. Kakskümmend õpilast sai preemiareisi Vaike tallu. Tervisenõukogu esimees Agnes Melnits kiitis õpilaste ja õpetajate aktiivsust ning õhutas suurepäraseid suusailmu kasutama.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles