PKHK peab aastapäeva jääkarnevali ja konverentsiga

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus tähistas kooli sünnipäeva jääkarnevaliga.
Pärnumaa kutsehariduskeskus tähistas kooli sünnipäeva jääkarnevaliga. Foto: Erakogu

Kaheksandat aastapäeva tähistava Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) õpilased ja töötajad lustisid eile õhtul kesklinna uisuväljakul jääkarnevalil, täna peavad aga karjäärikonverentsi.

Kolme õhtutundi mahtusid eilsel jääkarnevalil humoorikas uisuõpetus, võistlused jääl, jäähoki ja lumeskulptuuride ehitamine.

Täna kell 13 jätkuvad tähtpäevaüritused kutsehariduskeskuse Niidupargi õppehoone konverentsisaalis karjäärikonverentsiga "10 aastat äriharidust Pärnumaal".

Ettekannetega esinevad kutsehariduskeskuse vilistlased. Oma ettevõttega alustamise võtab jutuks Ivar Sipria, Lele Grünberg räägib teemal “Tee praktikandist ettevõtte juhini” ja Jaana Viherpuu jagab soovitusi töökoha otsijatele.

Ärikorralduse õppimisest ja õpetamisest kõneleb kutseõpetaja Eela Malk. Ärikorralduse eriala õpilastele tutvustatakse edasiõppimisvõimalusi kõrgkoolides, Tallinna majanduskoolist räägivad Kirsi Rappo ja Kristina Sikk ning Lääne-Viru rakenduskõrgkoolist Elvi Ehala.

Siim Feldmann tutvustab praeguste õpilaste tegevust ja pärast ettekandeid saab tutvuda kooli raamatukogu ja õppeklassidega. Ramatukogus saab vaadata kooli logoga esemete näitust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles