Lastele õpetatakse üksteisega arvestamist

Andris Tammela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Bannikova õpetab lastele spordi kaudu rühmas toimimist, Raili Kristensen omakorda jagab näpunäiteid sotsiaalse käitumise kohta.
Kristina Bannikova õpetab lastele spordi kaudu rühmas toimimist, Raili Kristensen omakorda jagab näpunäiteid sotsiaalse käitumise kohta. Foto: Urmas Luik

Pärnulannad Raili Kristensen ja Kristina Bannikova juhivad septembrist koolides projekti, mille eesmärk on õpetada lapsi üksteisega arvestama ja grupis töötama.

“Töötasin kaks aastat lasteaiaõpetajana ja nägin, kui õelad võivad mudilased olla,” rääkis jalgpallitreenerina töötav Bannikova. “Koolis see probleem aina süveneb, kui keegi laste käitumisega ei tegele.”

Projekti “Change the Kids through Sport and Support” idee autor sotsiaalpedagoog Raili Kristensen selgitas, et tunnis õpetavad naised lastele, kuidas üksteist toetades tegutseda ühtse rühmana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles