Kleer Maibaum-Vihmar: Kui vaja, leiab Tallinna publik mu siit üles

Silja Joon
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Teen seda tööd iseendale keskendudes ja mul oleks väga raske, kui peaksin kogu aeg mõtlema, mida inimesed minust arvavad,” mõtiskleb Kleer Maibaum.
“Teen seda tööd iseendale keskendudes ja mul oleks väga raske, kui peaksin kogu aeg mõtlema, mida inimesed minust arvavad,” mõtiskleb Kleer Maibaum. Foto: Mailiis Ollino

Endla teatris teist hooaega alustav näitleja Kleer Maibaum-Vihmar sõnab, et võib paanikata öelda, kuidas ta ei ole veel 100 protsenti kohal. “Tunnen, et energia tuleb alles järele. Aga las ta tuleb,” lausub ta.

Kleerist hoovab igal sammul pealinna naise avameelsust ja elegantsi. Ega vestlusteemadki piirdu sugugi teatriga. Hingamisterapeudi ja joogaõpetajana kõnetavad teda eneseotsingud ja spirituaalne teekond. Temalt võib õppida, kuidas küpse ja eneseteadlikuna hoida elus naiselikku tundlikkust ja haavatavust, kuidas olla enese vastu kristalselt aus – näitlejanna teab sellest nii mõndagi.

Kuidas teile sügis mõjub?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles