Linnameeskond mängis Tarvaga viiki

Raido Keskküla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnameeskond mängis Rakvere Tarvaga viiki.
Pärnu linnameeskond mängis Rakvere Tarvaga viiki. Foto: Gertrud Alatare/

Eesti jalgpalli meistrivõistlustel mängis Pärnu linnameeskond täna võõrsil toimunud kohtumisel Rakvere JK Tarvaga 1:1 viiki.

Mängu esimene pool möödus väravateta. Skoori avas Tarva pallur Mario Kuokkanen 57. minutil, pärnakas Rauno Tutk viigistas kohtumise 70. mänguminutil. Selle tulemusega tänane vutilahing lõppeski.

Pärnu võistkond on kümne meeskonna seas 17 punktiga eelviimane ja kindlustanud koha meistriliiga üleminekumängudel. Liiga viimane on Rakvere Tarvas.

Eesti meistritiitli heitluses möödus tänane päev tabeliseisu arvestades põnevalt. Tallinna FC Infonet alistas küll Tartu JK Tammeka 1:0, kuid nende põhiohustaja Tallinna FC Levadia kaotas võõrsil üllatuslikult Sillamäe JK Kalevile 2:3. Üllatas ka tiitliheitluses oleva Nõmme JK Kalju 0:2 kaotus Paides sealsele linnameeskonnale. Neljas tabeli tippu kuuluv meeskond Tallinna FC Flora oli Narvas parem sealsest JK Transist 2:0.

Kui meistriliiga lõpuni jääb kolm vooru, juhib Infonet nüüd liigat 73 punktiga. Levadial ja Floral on koos 69 ja mängu vähem pidanud Kaljul 66 silma.

Meistriliiga jätkub tuleval nädalavahetusel, mil pärnakad kohtuvad Tallinnas Levadiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles