Pärnakad tegid sisesõudmise meistrivõistlustel puhta töö

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Endrekson (keskel) Allar Raja (vasakul) ja Kaspar Taimsoo.
Tõnu Endrekson (keskel) Allar Raja (vasakul) ja Kaspar Taimsoo. Foto: Mihkel Klementsov

Laupäeval Tartu ülikooli spordihoones toimunud Eesti sisesõudmise meistrivõistlustel said Pärnu sõudjad kaksikvõidu nii naiste kui meeste arvestuses, teatas Eesti sõudeliit.

Meeste arvestuses kuulus Eesti ergomeetri meistrikuld kindlalt Pärnu sõudeklubi esisõudjale Tõnu Endreksonile ajaga 5.51,7. Teisena-kolmandana lõpetasid paarisaeru kahepaadis koostööd tegevad Allar Raja Pärnu sõudeklubist ja Kaspar Taimsoo Viljandi spordiklubist, saades aegadeks vastavalt 5.54,3 ja 5.58,0.

2008. aastast võimsat isiklikku rekordit 5.46,7 omav Endrekson jäi üldjoontes tulemusega rahule ja kiitis tugevat konkurentsi pakkunud Allar Rajat. „Isiklikule tippmargile jäin oluliselt alla, kuid vaatamata sellele olen rahul,“ ütles Endrekson. „Sõitsime tugevalt esinenud Allar Rajaga esimesel poolel võrdselt ja alles sealt edasi sain kerge edu sisse.“

Naiste konkurentsis ei leidunud vastast USAs Bostonis toimuvateks ala mitteametlikeks maailmameistrivõistlusteks valmistuvale Pärnu spordiklubi Kalev sõudjale Kaisa Pajusalule, kelle võidujaks märgiti 6.43,3.

Talle järgnesid ajaga 7.17,4 Keret Einaste Pärnu sõudeklubist ja ajaga 7.20,5 Natalija Garankina Viljandi sõudeklubist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles