4H pidas sõbrapäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa 4H klubide sõbrapäev Paikusel.
Pärnumaa 4H klubide sõbrapäev Paikusel. Foto: Inga Raudsepp

Eesti 4H Pärnumaa piirkond tähistas sel nädalavahetusel Paikusel sõbrapäeva, kuhu kogunes ühtekokku 118 4H liiget Pärnust, Häädemeestelt, Jõõprest, Lavassaarest, Tihemetsast, Tootsist, Vändrast, Kaismalt ja Kaelaselt.

Paikuse klubid Trampjalad ja Ühikarotid oma juhendaja Riina Kappakuga olid teinud kõik selleks, et kokkutulnud end mõnusalt, vahvalt ja sõbralikult tunda saaksid.

Peale käelise tegevuse, mille käigus valmistati teemakohaseid plakateid, kaarte, kingitusi, toimus meeskonnatöö koolitus seiklusrajal. Kappaku sõnul väärib kohusetundliku suhtumise poolest esiletõstmisist 5. klassi õpilane Lisette Sivard, kelle juhtimisel kogu laagri korraldusmeeskond sai kõigega väga hästi hakkama.  
Õhtuprogramm oli fantastiline. Klubide etteastetel sai kaasa elada, alates Kihnu Virve pereansamblist ja lõpetades Mr. Sofa ja Õiekesega. Päikseliste Pärnakate klubi liikme Age arvates oli kõige lahedam kuulsuste jäljendamine.

4H liikmetele tõi elevust ka Pärnumaa noortejuhatuse etteaste. Piirkonnajuht Inga Raudsepa silmis säras rõõm, kui ta ütles lõpetamisel tänusõnad kõikidele noortele. Ta tunnustas juhendajaid, kes on näinud vaeva, et Pärnumaa noorte silma- ja suhtlusringi laiendada ning on kord kuus nõus magama nädalavahetustel koos lastega eri koolide klassipõrandatel. Osalejate tänusõnad kuuluvad Paikuse põhikoolilegi.

Jaanuaris korraldasid klubid mängusid lumes. Piirkonna järgmine kokkusaamine on märtsis Talil 4H kunstilaagris.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles