Mullune kahe staadioni jooksu võitja püstitas tippmargi esimesel Rannajooksul

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajooksu võitis suure edumaaga Raivo Alla.
Rannajooksu võitis suure edumaaga Raivo Alla. Foto: Ardi Truija

Esimest korda Pärnus toimunud Rannajooksu võitis Raivo Alla, kes oli kiirem kui mullu viimaseks jäänud kahe staadioni jooksul.

Alla läbis kümnekilomeetrise raja ajaga 32.43, edestades teiseks tulnud Olavi Allaset minuti ja sekundiga. Kolmanda ajaga lõpetas parima pärnumaalasena Karl Mäe, kelle tulemuseks fikseeriti 33.52.

Naiste arvestuses läks esikoht Jana Treierile, kes läbis distantsi ajaga 39.28. Teise naisena finišijoone ületanud Viivi-Anne Soots kaotas võitjale üheksa sekundiga, Birgit Pihelgas jäi võitjale alla 32 sekundiga.

Rannajooksu põhidistantsil osales pea 800 spordisõpra. Koos lastejooksude ja viie kilomeetri kõndimisrajaga veetis aktiivse pühapäeva ligemale 1300 sportlast.

Rannajooks lõpetas Kahe Silla klubi kolmikürituste sarja, kuhu kuuluvad veel kevadine Rannametsa Luitejooks ja septembri alguses toimuv Jüri Jaansoni kahe silla jooks.

Kõik kolm jooksu läbis 314 spordisõpra. Kolme jooksu koondarvestuses olid meeste kiireimad Olavi Allase (koguaeg 1:35.12), Mario Mändla (1:37.41) ja Franko Reinhold (1:40.14), naistest Jana Treier (1:52.35), Liliana Torn (1:57.55) ja Klarika Kuusk (2:00.05). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles