Luikede rännuteel lendav inglanna jõuab Häädemeestele

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikeluikede rännuteel Põhja-Venemaalt Petšora lahe äärest Suurbritanniasse lendav inglanna Sacha Dench jõuab täna õhtul Pärnumaale Häädemeestele.
Väikeluikede rännuteel Põhja-Venemaalt Petšora lahe äärest Suurbritanniasse lendav inglanna Sacha Dench jõuab täna õhtul Pärnumaale Häädemeestele. Foto: Flight Of The Swans

Väikeluikede rännuteel Põhja-Venemaalt Petšora lahe äärest Suurbritanniasse lendav inglanna Sacha Dench jõuab täna õhtul Pärnumaale Häädemeestele, kus ta räägib kell 18 Kollamaa puhkemajas Kabli talveakadeemias oma 7000 kilomeetri pikkusest ekspeditsioonist.

Kollamaa puhkemaja perenaise Marika Kose sõnutsi on ilm viimastel päevadel olnud lendamiseks kahvavõitu ja seetõttu jõuab Dench Häädemeestele ilmselt autoga.

"Dench ütles, et on väga väsinud, ja ilmgi pole lendamiseks praegu soodne," ütles Kose. "Ta muretses natuke, et inimesed ootavad teda motovarjuga. Ütlesime talle, et tervist pole mõtet ohtu seada."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles