Osavõtt rahvahääletusest on loid

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna alanud Pärnu linna ja Are, Audru, Paikuse ja Tõstamaa valla Suur-Pärnuks ühinemise rahvaküsitlusel polnud küsitluspunktides hääletuskastide ümber tunglemist märgata. Foto on illustreeriv.
Täna alanud Pärnu linna ja Are, Audru, Paikuse ja Tõstamaa valla Suur-Pärnuks ühinemise rahvaküsitlusel polnud küsitluspunktides hääletuskastide ümber tunglemist märgata. Foto on illustreeriv. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Täna alanud Pärnu linna ja Are, Audru, Paikuse ja Tõstamaa valla Suur-Pärnuks ühinemise rahvaküsitlusel polnud küsitluspunktides hääletuskastide ümber tunglemist märgata.

Pärnu keskraamatukogus oli pool tundi pärast küsitluspunkti avamist käinud hääletamas üks inimene.

Audru vallaski ei saginud rahvas täna hommikul hääletuskastide ümber. Audru vallasekretäri Katri Pruuli sõnade järgi oli varajaseks pärastslõunaks oma arvamust väljendamas 52 inimest. "Seni on küsitlusest osavõtt olnud suhteliselt tagasihoidlik," tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles