Galerii: Linnameeskond kaotas Tammekale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnameeskond kaotas täna Eesti jalgpallimeistrivõistluste viimases voorus Mai kunstmuruväljakul Tartu JK Tammekale 0:3. Samal ajal krooniti Tallinnas esimest korda meistriks Tallinna FC Infonet.

Linnameeskonna ja Tammeka mängu esimene poolaeg kulges üsna võimalustevaeselt, kuid ülikoolilinna meeskond oli aktiivsem pool.

Teine poolaeg algas pärnakaile külma dušiga. 48. minutil jõudis pall Pärnu karistusalas Rait Lällile, kes umbes 13 meetrilt tõstis palli üle ebaõnnestunult välja jooksnud linnameeskonna väravavahi Hendrik Vainu tühja väravasse.

Järgmist väravat pidi publik ootama 20 minutit. Siis jäi värava ees vabaks Marek Tšernavski, kes Vainu jalge vahelt toimetas palli teist korda linnameeskonna väravasse.

Lõppseisu vormistas Tauno Tekko 87. minutil, kes lennutas palli ligemale 18 meetrilt kauni kaarega väravasse: 3:0.

Tammeka lõpetas hooaja kümne meeskonna seas 41 punktiga seitsmendal ja linnameeskond 17 punktiga üheksandal kohal.

Linnameeskonnal seisab ees veel kaks mängu, kui meistriliiga kohta tuleb kaitsta üleminekumängudes ühe esiliiga meeskonna vastu. Mängud on 12. ja 19. novembril. Pärnu meeskonna vastane selgub pühapäeval, kui mängitakse esiliiga viimane voor.

Samal ajal selgus Tallinna Hiiu staadionil tänavune Eesti meister, kui Tallinna FC Infonet sai tulises mängus jagu Nõmme JK Kaljust 2:1. Infonetile on see esimene Eesti meistritiitel. Hõbemedali teenis täna Tallinna FC Flora 2:1 alistanud Tallinna FC Levadia ja pronks kuulub Nõmme meeskonnale.

Tulevaks aastaks langeb esiliigasse viimaseks jäänud Rakvere JK Tarvas, keda uuel hooajal asendab meistriliigas Viljandi JK Tulevik.

Eesti jalgpallimeistrivõistlused

1. Tallinna FC Infonet, 80 punkti

2. Tallinna FC Levadia, 78 punkti

3. Nõmme FC Kalju, 75 punkti

4. Tallinna FC Flora, 73 punkti

5. JK Sillamäe Kalev, 51 punkti

6. Paide linnameeskond, 48 punkti

7. Tartu JK Tammeka, 41 punkti

8. JK Narva Trans, 41 punkti

9. Pärnu linnameeskond, 17 punkti

10. Rakvere JK Tarvas, 3 punkti

Andmed: Eesti jalgpalli liit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles