Linnameeskond sai üleminekumängudel vastaseks Maardu

Andris Tammela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnameeskond peab meistriliigasse püsimajäämiseks jagu saama Maardu Linnameeskonnast.
Pärnu linnameeskond peab meistriliigasse püsimajäämiseks jagu saama Maardu Linnameeskonnast. Foto: Madis Sinivee/Pärnu Postimees/

Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliigas mängiti pühapäeval viimane voor ja ühtlasi sai selgeks, et Pärnu linnameeskonnaga hakkab üleminekumängudel meistriliiga koha pärast võitlema Maardu linnameeskond.

Maardu alistas täna Maarjamäe kunstmuruväljakul Tallinna FC Levadia U21 esinduse 5:2 ja sai lõpuks liigas 54 punktiga neljanda koha. Esiliiga võitis Viljandi Tulevik, teiseks platseerus Tallinna FC Flora U21 ja kolmandaks Tallinna FC Infoneti duubelmeeskond.

Esiliiga võitja pääses tulevaks hooajaks otse meistrliigasse. Et duubelmeeskonnad kõrgemale pürgida ei saa, pistavadki meistriliigas eelviimaseks jäänud pärnakad kahes üleminekumängus rinda Maardu meeskonnaga.

Mängud on 12. ja 19. novembril.  

Vändra Vaprus tegi esiliiga viimases voorus pühapäeval Pärnu Mai kunstmuruväljakul väravateta viigi Tallinna JK Kaleviga. Vaprus kogus 32 punkti ja jäi turniiritabelis kümne meeskonna seas eelviimaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles