Raske liiklusõnnetus sulges Pärnus Papiniidu sillal liikluse (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus Papiniidu sillal juhtus täna hommikul raske liiklusõnnetus, mistõttu liiklus oli sillal häiritud ja neljast sõidureast lasi politsei autosid läbi vaid ühel.

Lääne prefektuuri kinnitusel põrkasid sõidukid kokku kella 7.40 ajal.

Päästjad sulgesid sillal liikluse, aitasid kiirabil kannatanud autodest välja tõsta ja likvideerisid sõidukite süttimisohu. Päästeameti pressiesindaja Mari Rebase teatel viis kiirabi kolm kannatanut haiglasse.

Päästjad lõpetasid tee puhastamise ja kõik sõiduread avati taas liiklusele kell 9.26.

Pärnu politseijaoskonna välijuht Martin Piir rääkis umbes poolteist tundi pärast avariid, et esialgsetel andmetel põhjustas õnnetuse autojuhi väsimus. "Sõiduautot Mercedes juhtinud mees sõitis otsa ees liikunud Toyota Yarisele, mis omakorda kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku vastu tulnud Ford Mondeoga," täpsustas Piir.

Õnnetuse põhjustanud juht lahkus sündmuskohalt, kuid peagi sai politsei juhi kätte.

Õnnetuspaigal oli liiklus tugevalt häiritud. Nii Liivi teel, Papiniidu sillal, Ehitajate teel kui kesklinnas ja Tallinna maanteel olid suured ummikud. Praeguseks on liiklus taastatud.

Liiklusõnnetuse pealtnägija sõnutsi tegi Mercedese juht enne suurt õnnetust väiksema kokkupõrke ka tema autoga. "Sõitsin Liivi teel umbes 30kilomeetrise tunnikiirusega liikunud Mercedesest mööda. Sillal Mercedes kiirendas järsult," rääkis Audi juht, kelle autole Mercedes otsa sõitis.

Raske liiklusõnnetus sulges Pärnus Papiniidu sillal liikluse.
Raske liiklusõnnetus sulges Pärnus Papiniidu sillal liikluse. Foto: Raido Keskküla

"Kui te tunnete, et olete väsinud, siis hinnake oma seisundit kriitiliselt, enne kui autot juhtima asute," soovitas Pärnu politseijaoskonna välijuht. "Liikluses piisab vaid silma murdosa sekundiks kinni vajumisest, et tekiks tõsine kannatanutega liiklusõnnetus."

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles