Toidunautlejate pidupäev

, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Trunov jõuab köögist saali vaid enne ja pärast õhtusööki.
Sergei Trunov jõuab köögist saali vaid enne ja pärast õhtusööki. Foto: Urmas Luik

Pärnu Postipoisi trahteri üleeilse grumeeõhtusöögi menüü pani kokku ja valmistas road Postipoisiga samasse A&G Toitlustuse ketti kuuluva Tallinna küüslaugurestorani Balthasar peakokk Sergei Trunov ja joogikaardi seadis kokku Altia Eesti sommeljee Riho Teder.

Tippkoka kuuekäiguline õhtusöök andis toidunautlejatele neljatunnise fiilingu, kus iga järgnev roog lisas buketile aina nüansse. Õhtusöögile pani punkti soe šokolaadikook omavalmistatud jäätisega, mille tegu on kahtlemata kokakunsti tipp.

Trunovi menüü kõlas kokku nagu suurepärane sümfoonia, kus ei puudunud eelmäng (lõheduo ja marineeritud põdraliha suitsupeedi ja kitsejuustukreemiga), paus (pohla-maasikasorbee), kulminatsioon (Provance’i tallekarree küüslaugukartulite, karamelliseeritud rosmariini-porgandi, puravikukreemi ja mustasõstrakastmega) ega võimas lõpp (šokolaadikook ja käsitsi valmistatud trühvlid).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles