Sindi kool tegi end “Suunajal” tulevastele õppuritele nähtavaks

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi gümnaasiumi boks "Suunajal".
Sindi gümnaasiumi boks "Suunajal". Foto: Erakogu

Noorte infomessil “Suunaja” oma boksiga väljas olnud Sindi gümnaasium pakkus külastajatele huvi ja kool loodab nii mõnegi uudistajaga kevade hakul taas kohtuda.

“Meie kool ootab tulevasi gümnasiste vestlusele kolmel päeval: 31. märtsil ja 1. aprillil alates kella 15st ja 2. aprillil juba kella kümnest hommikul,” teavitas nii Sindi gümnaasiumi direktor Ain Keerup kui “Suunajal” kooli esindanud õpilased.

Oma kooli tutvustamiseks jagasid kümnendikud mõtteid, mis aitavad ehk tulevastel gümnasistidel valikuid teha.

“Sindi gümnaasium on väga hea tasemega kool. Siin antakse noorele inimesele võimalusi areneda mitmes valdkonnas: keskendutakse nii õpingutele kui ka koolivälise tegevuse aktiivsele organiseerimisele,” kirjeldas Dajana Raab. “Et kool pole suur, on õpetajatel alati võimalik läheneda inimesele individuaalselt, vajadusel teda aidata või suunata. Sindi kool soosib isiksuse kasvamist. Koolis on piisavalt vabadust, et jääda iseendaks – see ongi parim.”

Andra Savtšukile on tähtsaim põhjus Sindi gümnaasiumis õppida see, et ta on varasemad aastadki seal koolis käinud ja keskkond on talle omaseks saanud. “Mulle meeldib õppida sõbralikus ja mõistvas seltskonnas, siis ei teki tüdimust ega stressi,” ütles ta.

“Siin on suurepärased kaasõpilased ja tundides meeldiv keskkond,” tõi välja Riko Kivimägi.

Brit Kivitarile meeldib Sindi gümnaasiumis see, et peale õppimise on palju üritusi ja eri valdkonna inimesed käivad sageli midagi huvitavat rääkimas või õpetamas. Mari-Liis Jüris lisas kooli plussidena toredad õpetajad ja head valikained.

“Siin on lahe seltskond, sportimisvõimalused ja muidugi väga head toidud,” tõstis Jarmo Raik esile. “Mul pole häbi õppida Sindi koolis, sest siit saab hea hariduse.”

Kristi Koort hindab koolis head õhkkonda ja meeldivaid õpetajaid. “Eriti oluliseks pean just õpetajaid, sest leian, et koolis õppimine on justkui õpetaja ja õpilase koostöö, kus õpetaja õpetab ja õpilane õpib. Et see toimiks, on vaja üksteisemõistmist ja arusaamist – Sindi koolis on see kõige parem,” rääkis ta.

“Sindi kool on minu jaoks õige koht, mis on täis rõõmsaid ja õnnelikke lapsi,” võttis Liis Mitt teema kokku.  

Kui noor kaalub gümnaasiumihariduse omandamist Sindis, võiks ta end vestlusele kirja panna ja peale klassitunnistuse koopia ning isikut tõendava dokumendi kaasa võtta positiivse ellusuhtumise, soovitas direktor Ain Keerup.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles