Pärnu-Jaagupi lapsed kandsid omaloomingut ette

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi konverentsil "Kodu ja kodumaa" esitasid lapsed omaloomingulisi luuletusi ja jutukesi.
Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi konverentsil "Kodu ja kodumaa" esitasid lapsed omaloomingulisi luuletusi ja jutukesi. Foto: Erakogu

Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi 1.-6. klassi omaloominguliste luuletuste ja koduteemaliste kirjutiste konkurss päädis 22. veebruaril õpilaskonverentsiga „Minu kodu ja kodumaa“.

Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi noorsootöö projektijuhi Anne Aluse jutu järgi olid kõik konkursile esitatud tööd väga toredad ja südamlikud ning igas luuletuses oli tunda killukest selle kirjutaja oma kodust, seepärast said kõik soovijad võimaluse konverentsil oma luuletus esitada.

Nägemata ei jäänud aga ükski luuletus, sest kogu konverentsi jooksul kuvati luuletustest esitlus ekraanile. Vahepaladeks luulekavadele laulsid lapsed kodust ja kodumaast ning mängisid eesti rahvamänge.

“Konverentsil mõtlesime ka Haapsalu väikelastekodu lastele, kes kaotasid tules oma kaaslased ja kodu, ning toetasime meie kooli Oma Riigi ettepanekut aidata tulekahjus kannatada saanud lastekodu väikese korjandusega,” sõnas Alus.

Konkurssi jääb meenutama ilusa käekirjaga kirjutatud omaloominguliste luuletuste väljapanek, mida saab lugeda algklasside korruse stendidel emakeelepäevani.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles