Sügav kummardus hoolivatele inimestele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Olime 7. veebruaril 2011 Eesti Vabariigi 93. aastapäevale pühendatud SA Eesti Represseeritute Abistamise Fondi aastakokkutulekul Estonia kontserdisaalis.

Päeva õnnestumisele aitas kaasa hästi organiseeritud transport. Meid viis Tallinna buss sildiga SAERAF 3.

Vastuvõtu lõppedes kogunesime taas samasse bussi, aga tagasiteel sattusime liiklusummikutesse ja hiigelkaubaveokite taha ning varsti oli selge, et hilineme Pärnusse.

Kuna elame Pärnust 50 kilomeetri kaugusel ja viimane buss väljub 19.20, haaras hirm kojujõudmise pärast. Bussijuht jagas meie muret ja helistas Pärnu bussijaama, teatas hilinemisest ja palus Pärnu-Nuia bussi juhil võimalusel oodata meie kohalejõudmist.

Olin väga mures ja kui 19.31 hakkas paistma peatus number 2 ja seal ootav buss, oli pisaraid raske tagasi hoida. Olen raske liikumispuudega ja aeglane, hea reisikaaslane tõttas jooksujalu teatama meie tulekust. Jõudsime bussile ja kõik võtsid meid lahkelt vastu. Sõidu ajal jäin mõttesse ja tundsin, et päev oli muutunud veel kaunimaks.

Täname südamest SAERAF 3 juhti, Pärnu bussijaama töötajaid ja Tallinna-Pärnu-Nuia bussi juhti ja sõitjaid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles