Jääpurjetamise Euroopa meister selgub Saaremaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaiko Vooremaa.
Vaiko Vooremaa. Foto: Tõnis Kukk

Täna algavad Saaremaal Nasva sadama lähedal DN-klassi jääpurjetamise Euroopa meistri- ja karikavõistlused. Esimese sõidu start peaks oleme kell 10.

“Saaremaale saabub võistlema ligi 160 sportlast 18 riigist,” ütles Eesti jääpurjetamisliidu president Mihkel Kosk. “Jää on sile ja lumeta. Võistluste vastu on ilmutanud suurt huvi välismaised meediakanalid, EM-võistlust tahavad helikopterilt filmida mitmed telekanalid. Muhu ja mandri vahel on avatud jäätee ja seetõttu on huvilistel soodne võimalus võistlusi vaatama minna.”

Eesti jääpurjetajatest lähevad starti mitmekordne Euroopa meister Vaiko Vooremaa, Argo Vooremaa, Toivo Aardemaa ja Valdo Pärtel Haapsalust, Agu Tomingas ja Mihkel Lember Tallinnast,  Jürgen Kukk Tartust ning Pärnu jahtklubi liikmed Karl-Hannes Tagu, Mihkel Kosk, Mati Hool, Tõnis Vare, Jaan Akermann, Karl-Robert Trink ja Martin Aljaste.

'Euroopa meister selgub 4. märtsi õhtuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles