Sindi Sahistaja seisab kahe inimese õlgadel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: logo

Kord kuus ilmub koolileht Sindi Sahistaja, mis toob lugejateni kooliuudised, õpilaste omaloomingu ja arvamused, kuid toetab ka noorte meediaõpinguid.

Omaloomingu kohta on koolilehtede võistlustel küll öeldud, et seda pole lehte vaja, kuid õpilased tahavad omaloomingut lugeda. Et meie koolipere on väike, on koolileht selle avaldamiseks parim võimalus.

Kindlat ilmumiskuupäeva Sindi Sahistajal ei ole – leht ilmub siis, kui materjal koos. Suurimaks probleemiks peame seda, et koolis on vähe lehe tegemisest huvitatud õpilasi. Meie teeme koolilehte sellepärast, et praktiseerida meediatunnis õpitut, pealegi meile meeldib sellega tegelda.

Kõige põnevamaks peame artiklite kirjutamist ja küljendamist, kui see ainult nii palju aega ei võtaks. Meid on praegu ainult kaks, kes koolilehe toimetamisega tegelevad, loodame enda kõrvale täiendust.

Sindi Sahistaja leiate meie kooli kodulehelt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles