Raadik nimetati Soomes sensatsiooniks

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Raadik.
Andrus Raadik. Foto: PP

Reede hilisõhtul alistas Soome meistrivõistlustel medalikursil kulgev Pielavesi Sampo tabeli punase laterna Joensuu Liiga Riento 3:1 (22, -23, 13, 19) ja pärnakas Andrus Raadik tõi oma meeskonnale hiilgava kasuteguriga 30 punkti.

Portaali Volley.ee andmeil tõsteti Raadikule 41 korda, pall jäi maha 27 korda ehk 66 protsendil kordadest. Pallingust tõi pärnakas kaks ja blokist ühe punkti. Raadiku kasutegur oli 22.

Kaotajate peatreener Jani Säisä ütles Soome spordiportaalile, et nad ei saanud Raadikut kinni võtta. "Kõva mees, kõva käsi, meile tekitas Soome liiga sensatiomies (sensatsiooniline mees) palju probleeme," lausus Säisä.

Samuti Pärnust pärit sidemängija Martti Keel võitjate poolel väljakule ei pääsenud.

Soome meistriliigas juhib Vammala Lentopallo 39 punktiga 15 mängust. Teine on 38 punktiga (14) Loimaa Hurrikaani ja kolmas Raadiku-Keele koduklubi Pielavesi Sampo 31 punktiga (14).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles