Galerii: Golfarid avasid hooaja Valgerannas

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti 2017. aasta esimene spordivõistlus algas 1. jaanuaril kell 10.30 Pärnumaal White Beach Golfis, kus toimus golfivõistlus "Aasta avalöök".

White Beach Golfi meediapartneri Monika Kuzmina teatel mängiti Valgerannas Stablefordi punktimängu ja läbiti 18 rada suvegriinidel. Väljak oli võistluste toimumisaega arvestades heas korras, mõnel fairway`l oli pinnavett, kuid griinid olid kõik suvisel tipptasemel.

Võistlusel osales 31 golfimängijat. Peale Valgeranna golfiklubi liikmete osalesid Saaremaa, Otepää, Niitvälja ja Estonian Golf and Country Clubi golfiklubide sportlasedki.

Ilm oli 1. jaanuari kohta suurepärane: viis soojakraadi, tuult neli kuni kuus meetrit sekundis, sadas veidi vihma, kuid võistlust ega võistlejate meeleolu see ei häirinud.

Meestest sai HCP-kategoorias esikoha Sergei Kronbergs (VGK) Viljar Pärnamäe (Otepää GK) ees. Naistest võitis Agnes Trump (VGK) ja teiseks jäi Ülle Ehrpais (EGCC).

Kategoorias 18,1–36 jäi kaksikvõit Pärnumaale: parim oli Toomas Rehe (VGK) Tiit Marguse (VGK) ees. Meeste-naiste HCP ühisarvestuses 36,1–54 võitis esikoha Hanno Värk Tauno Värgi ees.

1. jaanuari avavõistlus korraldati White Beach Golfis juba kolmandat korda. Traditsiooni jätkatakse, kui ilm vähegi lubab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles