“Kälimeestes” näeb kahte pärnakat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Kälimeeste” uuel hooajal löövad kaasa kaks Endla teatri näitlejat: Piret Laurimaa ja Sepo Seeman.
“Kälimeeste” uuel hooajal löövad kaasa kaks Endla teatri näitlejat: Piret Laurimaa ja Sepo Seeman. Foto: TV3

Täna õhtul jõuab TV3 ekraanile humoorika kodumaise sarja “Kälimehed” uus hooaeg, milles lööb sedapuhku kaasa kaks Endla teatri näitlejat: Sepo Seemani kõrval Piret Laurimaa.

TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni teatel algab “Kälimeeste” teine hooaeg suure pöördega tegelaste elus. Planeeritud magistraal ehitatakse otse läbi Angervaksa kvartali, peategelaste majad jäävad ehituse alla ja nad peavad välja kolima.

Riik ja omavalitsus ei jäta aga oma kodanikke lageda taeva alla ning mõlemale perele määratakse asenduspind. Kas see rahuldab aga Raivo ja Rebekka (Peeter Oja ja Merle Palmiste) kõrgeid nõudmisi ja kas täitub Urmase ja Riina (Sepo Seeman ja Hilje Murel) soov vabaneda tülikatest naabritest, selgub teleekraanilt.

Sarjas saabub Urmase kõrvale uus salapärane naine Kersti, kes on oma mehega tülli läinud ja vajab abi. Laurimaa kehastatav Kersti ei kavatse niipea aga välja kolida ja nii on oodata armukolmnurka Urmas-Riina-Kersti.

Tagasi on kõik teisedki tuntud tegelased.

“Kälimeeste” 12osalisena plaanitud kevadhooaja lõpus on telekanalil kavas vaatajateni tuua erisaade sarja filmimisest, kus näitlejad ja võttemeeskond avavad telesarja igapäevase tegemise tagamaid ning näidatakse kaadritagust pildimaterjali sarja võtteplatsilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles