Edasipääsu taganud võrkpallurid andsid mängu käest

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond kaotas teise veerandfinaali, kuid tagas kahe mängu peale suurema arvu geimivõitudega pääsu Eesti-Läti ühisliiga nelja parema sekka.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond kaotas teise veerandfinaali, kuid tagas kahe mängu peale suurema arvu geimivõitudega pääsu Eesti-Läti ühisliiga nelja parema sekka. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu võrkpalliklubi meeskond kaotas Eesti-Läti ühise Schenkeri liiga veerandfinaalis kodusaalis Jelgava Biolarsile 2:3, kuid tagas koha ühisliiga poolfinaalis.

Tänase veerandfinaalseeria teises mängus võitsid pärnakad kaks esimest geimi, ent lasid siis lõunanaabritel võita kolm järgmist ja nii näitas tabloo lõppseisuks pärnakate kaotuseks 2:3 (25:23, 25:17, 23:25, 24:26, 12:15)

Et pärast kaht geimivõitu oli pärnakatele pääs poolfinaali tagatud, ei mänginud kaotus edasipääseja selgitamisel enam rolli.

Pärnu võrkpalliklubi ja Jelgava Biolarsi esimese veerandfinaalmatši võitsid pärnakad võõrsil 3:1.

Ühisliiga poolfinaalis kohtub Pärnu meeskond Tartu Pere Leivaga. Teises poolfinaalis on vastamisi Tallinna Selver ja Ozolnieki Poliurs.

Schenkeri liiga Final Four lahingud toimuvad järgmisel nädalavahetusel Tallinnas Audentese spordihallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles