Galerii: ööklubis mängiti tulega

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus spaahotelli Strand ööklubis toimus täna pärastlõunal tulekahjuõppus, mille käigus päästeteenistus harjutatas koos teiste ametkondade ja hoone personaliga tegutsemist tulekahju korral.
Pärnus spaahotelli Strand ööklubis toimus täna pärastlõunal tulekahjuõppus, mille käigus päästeteenistus harjutatas koos teiste ametkondade ja hoone personaliga tegutsemist tulekahju korral. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna pärastlõunal toimus Pärnu ööklubis Str& tulekahjuõppus. Legendi järgi sai tulekahju alguse hotell Strandi viiendal korrusel asuva ööklubi valgustusseadmetest ajal, mil seal pidutses ligikaudu 100 inimest.
 

Häirekeskus sai teate tulekahjust kell 14.10. Sellele reageerisid päästjad Pärnu, Kilingi-Nõmme ning Pärnu-Jaagupi päästekomandodest. Kuus minutit hiljem, esimeste päästjate kohale jõudes, oli enamik pidulistest turvameeste ja personali poolt juba ohutusse kohta evakueeritud.

Need vähesed, kes omal jõul välja ei saanud ning personalil kahe silma vahele jäid, tuli kell 14.19 ööklubisse sisenenud päästjatel paksu tossu täis ruumidest üles leida ning välja toimetada. Sellega saadi mõnekümne minuti jooksul ka hakkama.

“Tööde jaotus, et ühed otsivad ja teised transpordivad alla, see kõik toimis,” ei näinud päästetöö juht Aleksandr Frischer põhjust päästjatele midagi ette heita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles