Ajaveeb soovitab igast riigikogu liikmest video teha

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Videoturunduse ajaveeb avaldas üleskutse teha vastvalitud riigikogu koosseisu liikmetest personaalsed tutvustusvideod.

Ajaveebi autori ja eestvedaja Reigo Kimmeli hinnangul tunneme küll nii nime- kui nägupidi suuremat osa seadusandliku võimu esindajatest, kuid kõikide peast nimetamine on pähkel ka politoloogidele.

"Olen lõpetanud TTÜ avaliku halduse eriala, kuid ka mulle oli mõni juba neli aastat seadusandliku võimu esindaja tööd teinud nimi suhteliselt tundmatu," rääkis Kimmel.

Kimmeli arvates annaksid riigikogu veebilehele lingitud lühikesed, 30-60sekundilised tutvustusvideod huvilistele riigikogu koosseisust palju personaalsema ülevaate.

Kimmeli sõnutsi jõuaks iga kandidaat peale lühikese enesetutvustuse avaldada videos mõtteid, mida ta järgmise nelja aasta jooksul ära teha soovib. „Personaalselt antud lubadusi saavad valijad enne järgmisi valimisi meelde tuletada ja seeläbi tehtud tööle hinnangu anda,“ ütles Kimmel.

Ajaveeb soovitab riigikogu kantseleil luua peale Facebooki ja Twitteri konto YouTube'i kanal, kuhu uute liikmete personaalsed tutvustusvideod saaks üles laadida.

Ajaveeb
on nõus 101 videot riigikogu vastvalitud koosseisust vajadusel tasuta tootma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles