Judokad tõid Eesti meistrivõistlustelt medaleid

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Judo. Foto on illustratiivne.
Judo. Foto on illustratiivne. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Tartus A.Le. Coqi spordihoones A-klassi ja täiskasvanute Eesti judo meistrivõistlustelt tuli ridamisi medaleid suvepealinnagi.

Asko Looga judoklubist Samurai teavitas, et A-vanuseklassis õnnestus kuni 52 kilogrammi kehakaalus ilusa maadlusega võita kuldmedal Merit Tarkusel, kes esindab Audru Aitado klubi. Tüdrukute kehakaalus kuni 48 kilogrammi tuli Pärnu kaks medalit, hõbeda teenis Juula Kesküla ja pronksmedali vääriliselt maadles Tuuli Lääts. Mõlemad esindavad Samurai klubi.

Kuni 57kilostest tüdrukutest võitis kindlalt hõbemedali Rebecca Särav (Samurai).

Poiste A-klassis teenisid pärnakad kaks pronksmedalit: Ervin-Egert Messek (–55 kg) ja Ilja Golikov (–66 kg). Mõlemad esindavad Aitado klubi.

Täiskasvanute võistlusel oli heas hoos Samurai maadleja Juula Kesküla, kes kuni 48 kilogrammi kaaluvate naiste seas alistas veerandfinaalis kaheksandal sekundil ippon`iga Eesti valitseva juunioride meistri Anglina Sussi. Seejärel õnnestus tal võita kaotusseisust ippon`iga poolfinaalgi. Finaalis pärnaka jõud rauges ja tuli leppida hõbemedaliga.

Pronksi pälvis samas kehakaalus teine Samurai esindaja Tuule Lääts.

Kokku käis võistlusel matil 195 judokat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles