Liisu Krass tuleb kodulinna sõnumit tooma

Kati S. V. Murutar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia 11. lennu diplomilavastuses “Thijl Ulenspiegel” teevad kaasa sel kevadel kooli lõpetavad noored näitlejad Karl Robert Saaremäe ja Liisu Krass.
Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia 11. lennu diplomilavastuses “Thijl Ulenspiegel” teevad kaasa sel kevadel kooli lõpetavad noored näitlejad Karl Robert Saaremäe ja Liisu Krass. Foto: Gabriela Liivamägi

Liisu Krass, 28aastane Pärnu naine, mängib oma kursuse diplomilavastust “Thijl Ulenspiegel” Viljandi kultuuriakadeemia teekaaslastega ilmselt viimast korda.

Kuna kevadel pudenevad vastsed näitlejad Eestit pidi laiali, pole pärast Endlas etenduvat neid tõenäoliselt enam võimalik kogu komplektina üle kolm tunni laval laulmas-tantsimas ja sõnumit toomas näha.

Lõpetab akadeemia 11. lend. See on 2013. aastal alustanud segakursus – esimene teadaolev –, mille käivitas professor Kalju Komissarovi soovil rektor Anzori Barkalaja oma viimase kauni kingituse ja eeskujuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles