Pöialpoisid trallisid koolilastega

, juhataja asetäitja õppetöö alal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pöialpoisi lasteaia ja Koidula kooli laste vastlatrall.
Pöialpoisi lasteaia ja Koidula kooli laste vastlatrall. Foto: Erakogu

Palju aastaid on lasteaed Pöiapoiss ja Koidula gümnaasium olnud koostöö- ja sõprussidemetes, sel aastal kutsus lasteaed vastlapäeval külla Koidula kooli kolmandate klasside õpilased koos õpetajatega.
 

Ühise vastlapäeva organiseerisid kooli kehalise kasvatuse õpetaja Tiiu Kukk ja lasteaia liikumisõpetaja Katrin Vaiksalu. Lasteaia väravas ootas külalisi Karumõmm, kelle esimesed päikesekiired ja laste kilked olid talveunest üles äratanud. Lasteaialapsed olid kelkudega juba ootamas ja  koos mindi suurele kelgurajale lustima.

Paljud koolilapsed on ise kunagi Pöialpoisi lasteaias käinud ja taaskohtumine oma endiste õpetajatega oli meeleolukas. Pöialpoisi pere tänas toreda vastlasõidu eest suuri sõpru kallistuse, tänukirjade ja kommidega.  Sportlik ja lõbus vastlapäev peegeldus laste punastes põskedes ning heas isus hernesuppi ja vastlakukleid süües.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles