Noori huvitab vabatahtlik tegevus

Silvia Paluoja
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maakonnas jätkuvad vabatahtlikku tegevust käsitlevad teemapäevad, tuleval nädalal toimuvad need Pärnu-Jaagupis, Sindis ja Häädemeestel ning tähelepanu keskmes on noored.

Pärnumaa Kodukant korraldab koostöös Pärnu-Jaagupi avatud noortekeskusega ja Kodanikuühiskonna sihtkapitali toetusega teisipäeval kohtumise neile, kes vabatahtlikuna tahavad enda elu sisukamaks muuta, saada kogemusi ja anda panuse kodumaakonna arengusse.

Teemapäeval kuulevad Pärnu-Jaagupi kandi noored, millega tegeleb Pärnumaa vabatahtlike keskus, kuidas kohalikud üritused haakuvad Euroopa vabatahtliku tegevuse aastaga ja missugused võimalused on neil olla üritustega kaasatud.

Vabatahtlikust tegutsemisest kõnelevad Saksamaalt naasnud Kaisa Mesi ja Prantsusmaalt Pärnu Nooruse majja saabunud Gaeton Homerin.

Sindis on kolmapäeval põhiteema vabatahtlike kaasamine sotsiaalvaldkonna arengusse ja Häädemeestel neljapäeval vabatahtliku tegevuse moodused maakonnas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles